!!!PURNO PARTY!!!

Zondag zijn we gestart met de kaartverkoop voor de PURNO PARTY. Er zijn al veel kaarten verkocht maar er zijn er nog een paar over. Voor € 3,50 per stuk kun je een kaartje bemachtigen. We zijn op 15 februari alleen beneden geopend. DJ Purno komt dan in Orion draaien. Ook zal er een danseres komen, verder kleden we het even speciaal aan met een aantal extra lichteffecten en natuurlijk is de gezellige sfeer er ook weer bij. Als je nog geen kaartje hebt voor de PURNO PARTY kun je die aanstaande vrijdag of zondag nog halen. Aan de deur zullen de kaarten € 5, kosten, mits ze er dan nog zijn.
HET DAK ERAF
De carnaval komt dit jaar ook weer richting Orion. De Gaanders zullen dan op 28 februari de polonaise in een hoog tempo door onze kelder lopen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen de Blaasbalgen ook weer komen om flink te toeteren en te trommelen. Op vrijdag 28 februari (de dag voor de optocht) kun je gratis naar binnen en wel vanaf 21.00 uur. En ook dan zal het dak er weer af gaan.
Twee maal geopend
Aanstaand weekend gaat het weer gebeuren, we zijn twee keer geopend, en wel op vrijdag en zondag. Vrijdag is een dag waarop je moet vieren dat het weer weekend is en dan heb je het geluk dat eens in de twee weken Orion open is. Vanaf 21.00 uur kun je ook aanstaande vrijdag weer lekker genieten in Orion. Heb je vrijdag nog niet genoeg gefeest? Dan bestaat er de mogelijkheid om zondag nog maar even een frisje of een pilsje te halen. Zoals altijd vanaf 17.00 uur kun je dan na het openen van de deuren naar binnen stormen. En we hopen dan dat het net zo gezellig wordt als afgelopen zondag. Het was zondag weer erg druk en van zelfsprekend erg gezellig. Dit weekend zijn dus: én vrijdag én zondag nog kaarten te koop wees er snel bij want OP = OP en ze zijn zo weg.
Tot vrijdag Orion
P.s komt allen kijken zaterdag om 22.35 speelt Orion voor het ZZ toernooi.
Wie heeft tijdens kerstavond in Orion / Dorpshuis per ongeluk mijn jas meegenomen? Het is een half lange zwarte O Neill jas met “bont” kraag…
Graag bellen naar 0715803445 of terug hangen in Orion.