Spinning Wheels

Afgelopen zondag hebben Prins Frank Page Jacqueline de Raad van Elf uitgenodigd om een sportieve dag te beleven. Deze dag begon zondag ochtend vroeg met een optreden in de sportschool??
Voor velen van de Raad van Elf een onbekend terrein.Voordeel is dat de Gaanders altijd in zijn voor vernieuwingen en zich niet lieten kennen. Aan gekomen in de sportschool stonden er ongeveer 20 fietsen klaar, om een aantal uren onder begeleiding op te “spinnen” dit was voor de Gaanders een totaal nieuwe manier om de conditie op peil te houden. De Gaanders zullen de Gaanders niet zijn om zich ook door deze test heen te slaan, nadat sommige leden van de Raad toch wat moeilijk van de fiets afstapten, begaven ze zich moe maar voldaan richting sauna en stoombad. Herboren het zwembad verlaten (wat ook nog even meegepikt werd) richting de Blesruiters waar een goed voorbereide lunch klaar stond om even op krachten te komen voor de volgende uitdaging.
Prins Frank Page Jacqueline gaven daar het start schot voor een klaverjas middag om de Frank van Rijn Bokaal? De oud prinsen hadden zich ondertussen tussen de raads van elf leden gevoegd en begonnen aan deze zware wedstrijd, na diverse malen van maat gewisseld te zijn kwam Yvonne Bosch als winnaar uit de bus (door gestoken kaart???). Ieder geval een heel gezellige dag om op terug te kijken. Bij deze willen we Prins Frank, Page Jacqueline, Aad luiten en Jos de Groot hartelijk bedanken voor deze grandioze dag. Afz. Raad van Elf