Aanstaand weekend NK Junioren in Den Haag

Komend weekeinde wordt in Den Haag het Nederlands Kampioenschap schaatsen voor junioren verreden. Als toeschouwer is dit een unieke kans om het aanstormend talent, dat Nederland de komende jaren sportieve successen moet brengen te aanschouwen. Onder de deelnemers ook 3 Stompwijkse schaatsers: Tim Gareman, Marleen de Haas en Femke Hilgersom. Ilse Hilgersom is eerste reserve en mag dus ook nog steeds op deelname hopen.
Gezien de vele selectiewedstrijden die allen hebben moeten rijden, verdienen ze het om door een grote groep Stompwijkse supporters te worden aangemoedigd.

Het programma ziet er als volgt uit:
Vrijdag 31 januari 18.00 uur;meisjes junioren C (Marleen/Ilse),jongens junioren C (Tim)
Zaterdag 1 februari 9.00 uur; meisjes junioren B dag 1 (Femke)
Zondag 2 februari 9.00 uur; meisjes junioren B dag 2

De meisjes junioren C rijden 500/1000 meter, de jongens junioren C rijden 500/1500 meter. De meisjes junioren B rijden de eerste dag 500/1000 meter. De tweede dag wordt er nogmaals een 1000 meter gereden. De beste 12 uit het klassement rijden vervolgens een 1500 meter.