ERGEREN

Waarschijnlijk ben ik niet de enige die mij de afgelopen week ontzettend geërgerd heeft aan de baldadigheid van de jeugd. In één week heb ik tot twee maal toe het verkeersbord en het waarschuwingshek, dat bij de Bles staat om ons te waarschuwen dat de Dr.van Noortstraat nu eigenlijk helemaal onbegaanbaar is,(men zegt dat het gekomen is na opvriezen) van de weg af moeten halen.
Vorige week zondagavond om ongeveer half tien stonden ze nog “gewoon” midden op de weg net om de hoek, zodat alleen de weg afgesloten was.
Afgelopen vrijdagavond rond twaalf uur lag het hek, de paal en het opzetstuk (een brok grijs beton) plat midden op de weg bij het zebrapad. Hierdoor ontstaan natuurlijk levensgevaarlijke situaties en ook voor mijn ruggetje is het verplaatsen van dat zware blok niet erg bevordelijk moet ik zeggen. Dus jongens/meiden laten jullie dit voortaan uit jullie hoofd, want ook jullie vaders, moeders, broers, zussen en vrienden kunnen hierdoor licht tot zwaargewond raken !!! Het lijkt zo lollig en jullie zullen er best plezier in gehad hebben, maar het is echt niet leuk meer als er iets ernstigs gebeurt. Ik hoop dat jullie dat na dit bericht ook in gaan zien en dat het niet meer voorkomt, maar dat jullie een andere hobby gaan zoeken !
Ria Luiten