Gemeente verwelkomt nieuwe medewerkers

In oktober 2002 organiseerde de gemeente LeidschendamVoorburg een banenbeurs om 74 vacatures te kunnen vervullen. Deze banenbeurs was een groot succes en werd bezocht door zo´n 1700 bezoekers. De grote aantrekkingskracht van de beurs was dat bezoekers direct konden solliciteren zonder eerst een afspraak te maken. Uiteindelijk heeft de gemeente 64 vacatures met banenbeurskandidaten kunnen vervullen. Totaal heeft de gemeente sinds 1 juli 2002 90 nieuwe medewerkers aangenomen, waarvan dus 64 via de banenbeurs. De overige medewerkers werkten onder andere via uitzend of detacheringbureaus bij de gemeente en zijn na de beurs in vaste dienst gekomen. Onlangs werden de nieuwe medewerkers welkom geheten door gemeentesecretaris Arno Thijssen tijdens een lunchbijeenkomst in huize Swaensteijn in Voorburg. Daarbij sprak de gemeentesecretaris de hoop uit dat de nieuwe medewerkers een belangrijke bijdrage willen leveren aan de discussie over een ander werkwijze van de gemeentelijke organisatie. Daarbij gaat het met name om dienstverlening gericht op de vraag van de inwoners.