Bardancing Orion

Gelukkig waren we dit weekend twee maal geopend en was het om maar te beginnen met de vrijdag, weer erg gezellig. De tent stond goed vol en iedereen (het hoeft eigenlijk niet meer vermeld te worden) had het erg naar zijn zin. De Drankstars hielden in Orion hun wedstrijdbespreking voor de allerlaatste poulewedstrijd van het Z.Z. toernooi. Op het Z.Z. toernooi kon zaterdag alleen het 2e team van De Drankstars de finale avond halen. Wij van Orion hebben de finale avond ook gehaald. We nodigen hierbij iedereen uit om ons op deze avond aan te komen moedigen.
Nu zondag…
Natuurlijk stond er niemand om vijf uur voor de deur te trappelen. Even opfrissen dorpsketting van vorige week: iedereen die het vorige week niet naar zijn zin had gehad mocht om klok slag 17.00 uur een gratis drankje komen halen. Kwart over vijf kwamen de dan ook eerste mensen pas. (dat zegt wel wat over de gezelligheid bij ons!). Om een uurtje of half acht was het erg druk en echt weer super tof!