Resultaten van het tijdzetten in Leiden van 1 febr

Er waren weer een paar opmerkelijke resultaten. Maar liefst 56 p.r’s gezet. Dat is toch wel een heel goed resultaat als je weet dat er ook wel wat valpartijen bij waren. Sommige schaatsers reden echt de sterren van de hemel, en scherpten hun tijden dan ook met vele seconden aan. Het is dan ook niet gek dat de ijsclub met trots dit resultaat laat zien. Het is ook altijd jammer dat er nog altijd leden zijn die zich niet afmelden. Dat gooit toch een programma in de war en het is dan ook vervelend voor de vele vrijwilligers die zich inzetten om alles goed te laten verlopen.
Iedereen die zich wel of niet op de schaats heeft laten zien in Leiden bedankt voor jullie deelname, inzet of aanmoedigingen.
De tijden van het tijdzetten kunt zien op de site van de ijsclub.
Tot maart, Annelies van Beek