De Orion F1 Master Stompwijk

Het formule 1 seizoen gaat weer beginnen. Onze landgenoot Jos Verstappen doet weer eens een jaartje mee en daarom kan je gedurende dit “formule één seizoen” alle races op groot scherm volgen in Orion. Om het volgen van de racen nog spannender te maken hebben we dit seizoen een soort teammasterspel opgezet.
Teammasterspelen zijn per definitie voor de organisatoren erg tijdrovend en daarom hebben wij er voor gekozen om gebruikt te maken van het RTL 5 grandprix manager spel. Je kunt je via de website van RTL 5 inschrijven voor het spel. Hieraan zijn de kosten van 10 euro verbonden, maar je speelt dan ook gelijk mee met het landelijke spel van RTL 5. Je krijgt van RTL 5 een budget voor het samenstellen van een raceteam. Je moet van dit budget twee coureurs kopen, een chassis, een motor en banden. Tot aan de eerste race is je keuze aanpasbaar zonder dat dit je budget beïnvloedt. Gedurende het seizoen kan je ook je raceteam aanpassen, maar dat kost je 10% van de aankoopprijs. De rest van de speluitleg en spelregels zijn uitgebreid terug te vinden op de RTL 5 website. (http://www.rtl.nl/sport/rtlgrandprixmanager).
Als je eenmaal bent ingeschreven bij RTL 5 is het nog een kleine stap om je te verenigen met de andere Stompwijkse Formule 1 liefhebbers. Als je op de RTL site bent ingelogd kan je op het tabblad “mijn overzicht” de link aanklikken met de tekst: Schrijf je in voor een bestaande subleague.
Aan de “Orion F1 Master Stompwijk” league zijn naast de RTL 5 kosten nogmaals de kosten van 10 euro verbonden. Het inschrijfgeld zal aan het einde van het raceseizoen als volgt verdeeld worden:
Hoofdprijs voor de winnaar: 50% van het inschrijfgeld
Eerste prijs voor nummer 2: 25% van het inschrijfgeld
Tweede prijs voor de nummer 3: 15% van het inschrijfgeld
Derde prijs voor de nummer 4: 10% van het inschrijfgeld
Inschrijving voor deze league moet voor de eerste race van het nieuwe raceseizoen gedaan zijn. Het inschrijfgeld moet voor de derde wedstrijd van het seizoen ontvangen zijn. Betaling kan o.a. plaatsvinden in Orion. Ook is het mogelijk om het inschrijfgeld in te leveren op Hoefblad 19. Zorg dat je bij betaling je teamnaam duidelijk aangeeft, zodat wij duidelijk weten van wie we de betaling ontvangen hebben. Indien niet op tijd betaald is, zal het team uit de league verwijderd worden en maakt de teambaas geen kans meer op het Stompwijkse prijzengeld.
Met de onderstaande gegevens kan je toegang verkrijgen tot onze site!
Inlognaam: orion
Wachtwoord: formule1