Seizoen van De Blaasbalgen weer begonnen

Stompcity Music is weer een nieuw muzikaal jaar begonnen.
Er zijn al enkele optredens van De Blaasbalgen achter de rug maar met de carnaval voor de boeg gaat het echte werk beginnen. Vanaf 26 februari zullen De Blaasbalgen bijna elke dag samen met De Gaanders uit Stompwijk het feestgedruis voorgaan totdat op dinsdag 4 maart de grote slotavond in Het Blesse Paard zal plaatsvinden. Ook zal op 26 april een donateursavond gehouden worden waar ook De Blaasknarren voor het eerst hun opwachting zullen maken. Alle donateurs, sponsoren en belangstellenden zijn die avond van harte welkom in het clubgebouw van St. Caecilia te Voorburg. Op 30 april zullen De Blaasbalgen vervolgens weer aanwezig zijn bij de viering van koninginnedag in ’s Gravenzande en waarschijnlijk ook in Leidschendam. Kortom, De Blaasbalgen gaan er weer voor en zullen deze zomer ook veel te zien zijn bij diverse festivals in het land en in de regio. Zoals op 14 september in Nootdorp en op 4 oktober in Loosduinen.
Deze gezellige groep heeft overigens weer plek voor twee nieuwe leden, namelijk een altsaxofoon en een trompet. Kunt u al één van deze instrumenten bespelen en lijkt het u leuk om in deze fantastische feestkapel mee te spelen naam dan snel contact op met Michel Guldenmundt: 0704445410 of 0622307708.

De Blaasknarren zijn overigens ook hard aan het repeteren om zo snel mogelijk optredens te kunnen verzorgen. Hiervoor kunnen ze ook nog wel enkele leden gebruiken die met de zelfde enthousiasme muziek willen maken. Heeft u interesse en wilt u eens langs komen op een repetitieavond? U bent van harte welkom op de maandagavonden van 20.00 tot 22.00 uur in het clubgebouw De Vrolijke Noot aan de Oostvlietweg 19. Kijk voor verdere informatie op: www.deblaasbalgen.nl, op www.deblaasknarren.tk , of bel met de manager: Kees Put 0703877938