Geachte inwoners van Stompwijk

Met veel plezier heb ik in de afgelopen maanden de Dorpsketting gelezen. Als inwoner van het voormalige Voorburg kende ik Stompwijk alleen van fietstochten. Nu de fusie tussen Leidschendam en Voorburg alweer ruim een jaar achter ons ligt, heb ik als raadslid inmiddels heel wat kennis opgedaan over alles wat er in uw gebied speelt. Wat mij daarbij opvalt is de enorme betrokkenheid van u allen bij uw eigen woonomgeving. Een aantal van u heeft zelfs de weg gevonden naar de fractiekamer van de VVD in Huize Swaensteijn om ons persoonlijk in te lichten over problemen die er spelen. Dat waarderen wij heel erg. Om de persoonlijke contacten met al onze burgers te vergroten, heeft de VVDfractie de gemeente opgedeeld in wijken en voor iedere wijk een contactpersoon benoemd. Mij valt de eer te beurt dat voor Stompwijk te zijn.
Omdat het plezierig is als de contacten van twee kanten worden opgebouwd, zou ik het erg op prijs stellen als u mij regelmatig van het wel en wee in Stompwijk op de hoogte houdt. En omdat dit deel van de gemeente relatief onbekend voor mij is, zou ik het ook erg leuk vinden persoonlijk kennis met u te maken. Als het enigszins mogelijk is, zal ik de vergaderingen van de Dorpsraad bijwonen. Maar daarnaast laat ik mij ook graag door u uitnodigen om bijgepraat te worden.
Voor de nieuwsgierigen onder u, even kort iets over mijzelf. Sinds 1994 ben ik raadslid voor de VVD. Eerst in Voorburg, nu in onze nieuwe gemeente. In de vorige periode ben ik wethouder in Voorburg geweest. Ik woon hier sinds 1984, ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik heb geen reguliere baan, maar ben actief in het vrijwilligerswerk. Ik zal u regelmatig via de Dorpsketting op de hoogte houden van VVDstandpunten die rechtstreeks met Stompwijk hebben te maken.

Met vriendelijke groet,
Jacqueline van den Honertvan der Horst
Elzendreef 178, 2272 ED Voorburg tel. 0703866616
email: jjpm.vd.honert@leidschendamvoorburg.nl