CDA organiseert forumdiscussie Zorg om de Zorg

De zorg leeft als nooit tevoren. Ondanks de vele aandacht zijn er ook nog vele vragen. De CDAafdeling LeidschendamVoorburg gaat op zoek naar antwoorden. Op donderdagavond 20 februari organiseert het CDA een forumdiscussie ‘Zorg om de Zorg’ in Ziekenhuis Antoniushove te Leidschendam. De heer Siem Buijs, lid Tweede Kamer CDA, de heer Ton van Emmerik, directeur Verpleging en Verzorging LeidschendamVoorburg, de heer Tijmen Meijer, voorzitter Raad van Bestuur Zorggroep Haaglanden (waarin opgenomen zorggroep Horst en Vlietstreek, Katholieke Verpleging en Verzorging Den Haag en Zorginstellingen Rijswijk) en Mevrouw Greetje Willemsma, lid Provinciale Staten ZuidHolland voor het CDA zullen tussen 20.00 en 22.00 uur antwoorden zoeken op vragen als:
Wanneer komt er een einde aan de wachtlijsten? Blijft de huisarts bereikbaar?
Wat kun je met een persoonsgebonden budget?
Hoe zit het met de bereikbaarheid van de ziekenhuizen?
Waarom moet men naar een indicatieorgaan?
En, wat doet de provincie voor de zorg?
De avond is in het bijzonder bedoeld voor mensen die beroepsmatig of als vrijwilliger betrokken zijn bij de zorg. Interactie tussen forumleden en de zaal wordt zeer op prijs gesteld. Belangstellenden zijn vanaf 19.30 uur welkom in de personeelszaal op de 3e etage van Medisch Centrum Haaglanden Antoniushove aan de Burg. Banninglaan 1 in Leidschendam.

Meer informatie:
Greetje Willemsma Lid CDAfractie Provinciale Staten van ZuidHolland Tel: 0703865945 Emailadres: gtwillemsma@planet.nl

Peter van Ostaijen Fractievoorzitter CDA LeidschendamVoorburg
Tel: 0703273777 (privé) Email: p.van.ostayen@hccnet.nl