Verkiezingen Provinciale Staten

Vorige week zijn de campagnes voor de Provinciale Staten verkiezingen gestart. Ook de Lijst Pim Fortuyn is haar campagne gestart. De campagesite www.heblefstemlpf.nl geeft alle informatie over de campagne. Ook kunt u hier ons provinciale verkiezingsprogramma vinden en informatie vinden over de kandidaten. Via www.zuidholland.nl kunt u algemene informatie over de verkiezingen vinden. Via www.stemwijzer.nl kunt u ook uw politieke voorkeur testen. Mocht u niet over internet beschikken en toch graag specifieke informatie willen over de LPF (programma e.d.) kunt u altijd contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

Hans van der Meer
Lijstduwer LPF Provinciale Staten verkiezingen
Doctor van Noortstraat 1C
email: hjwvdm@hetnet.nl , Telefoon 071 580 15 79 (avond),
Mobiel: 06 47 07 42 23 (met voicemail), Fax: 071 580 26 46