ZZ ZAALVOETBALKAMPIOENSCHAP 2003

Van horen zeggen is het ZZ zaalvoetbalkampioenschap 2003 op een mooie manier afgesloten. Het was een prachtige finaleavond, met een mooie winnaar en een zeer verrassende verliezende finalist. Daarnaast was er veel publiek en is alles erg sportief verlopen. Kortom een mooie afsluiting. De avond in het kort. Team O’Neill is na een loodzwaar programma voor het eerst in hun carrière, de verdiende winnaar van de 19e editie van het ZZ–zaalvoetbalkampioenschap geworden.In de eerste wedstrijd werd viervoudig winnaar de Broekies verslagen, vervolgens moesten Edwin Vurens en kornuiten tot het uiterste gaan tegen de nieuwe generatie Orion, strafschoppen brachten uiteindelijk de beslissing, hier konden de jonkies hun spanning niet meer de baas. Deze wedstrijd was een finale waardig. Daarna werd Mac Futsal het slachtoffer van de geldingsdrang van Team O’Neill en ten slotte moest ook het Vlietteam de hoofd buigen. Verrassend is de tweede plaats van het Vlietteam te noemen. Gezegd moet worden dat ze er hard voor hebben getraind. Regelmatig is geoefend tegen Zetrakoski en aldaar bleek de stijgende vorm van het Vlietteam. Uiteindelijk hebben ze maximaal gepresteerd, al liep de spanning bij de spelers voor de finale wel erg hoog op.
Verrassend was ook de derde plaats van van Rijn Cargo te noemen.
Tot slot kijkt de organisatie terug op een prettig en goed verlopen toernooi. Via deze weg willen wij publiek, sponsors, scheidsrechters, EHBO, spelers, kantine personeel en overige vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun inbreng en hopen wij een ieder komend jaar weer te treffen in de twintigste editie van het ZZ zaalvoetbalkampioenschap.

UITSLAGEN FINALE 8 FEBRUARI
1 Vlietteam De Blauwe Duivels 5 1
2 Toko Drankstars II 1 – 1 wns
3 Jeugdleiders Salm Boys 0 3
4 van Rijn Cargo 4Ever 3 1
5 Mac Futsal Zetrakoski 3 1
6 FC Faas Oranje Team 0 3
7 De Broekies Team O ‘Neill 1 3
8 Midlife Crisis Orion 0 6

A Vlietteam Drankstars II 2 1
B Salm Boys van Rijn Cargo 1 – 1 wns
C Mac Futsal Oranje Team 1 0
D Team O’Neill Orion 1 wns 1

I Vlietteam van Rijn Cargo 1 wns 1
II Mac Futsal Team O’Neill 0 4

Van Rijn Cargo Mac Futsal 2 1
Vlietteam Team O’Neill 0 – 1

Hans Disseldorp