BIERTJE MEIDEN ??

Vorige week hebben de B1 meiden van Stompwijk gespeeld tegen Hermes in Loosduinen. Onder support van alle ouders wonnen ze daar met 10-9. Dat was een ware opluchting. Even dan, want nu moest nog de laatste beslissende wedstrijd worden gespeeld tegen v.d. Voort Quintus. Allebei met 2 verliespunten, dus allebei evenveel kans.
Vandaag 16 maart: Het uur van de waarheid! Met een welkomstwoordje van Leo voor beide teams en de aankondiging van de balsponsor, niemand minder dan onze eigen Arie, en dan natuurlijk héél véél publiek, begint de wedstrijd om 11 uur.
Nee, nu volgt dus geen kompleet verslag van wedstrijd. Wel is het zo dat Quintus, na amper 5 minuten, met 20 voor stond. De zenuwen doen daar natuurlijk geen goed aan. Er werd over en weer gescoord en zo eindigt de eerst helft met 12-10 voor Stompwijk.
De 2e helft: Tja, van pure spanning kan ik eigenlijk niet meer precies vertellen hoe het allemaal gelopen is. Maar hier dan nog een korte samenvatting. Quintus stond op een gegeven moment, voor de 2e keer slechts, voor met 14-13. Gelukkig werd dit meteen weer gelijk getrokken. Na nog wat doelpunten over en weer werd het 16-15. Toen roken de meiden de overwinning. Er werden er snel nog even 4 in geknald. Ondanks dat Quintus nog een penalty kreeg, was het beslist.
Eindstand: 20-16. Gefeliciteerd meiden, goed gedaan! En wat Jan betreft: Super!
We kunnen terugkijken op een schitterende dag. We hebben met z’n allen de overwinning gevierd in de zonneschijn voor onze eigen kantine.
De moraal: KAMPIOEN? HET ZIJN DE MEIDEN VAN MOES DIE HET DOEN!!