VAN DE REDACTIE

We kunnen van een unicum spreken, zo dik als deze dorpsketting is.

Veel aandacht voor het behaalde succes van de ‘Meiden van Moes’. Vorige week geen woord teveel gezegd, de thriller werd deze week vervolgd en eindelijk een keer in ons voordeel afgerond. Tribune vol met fans van beide zijden.
Zenuwslopend, hartkloppingen, gejuich en gejoel. Lovende woorden ook van de kant van Quintus over de bondsscheidsrechter, de ambiance en het spel. Knallende kurken in de kantine van de champagne (hoe is het met je oor Kim?), dolblije meiden en bijzonder trotse trainer en het publiek kon lekker ontspannen in het zonnetje voor de kantine. Een rondrit op een boerenkar door het dorp. Wat wil een mens nog meer? De heren zijn vorige week al kampioen geworden en kregen een beker uit handen van mevrouw Simon van de Haagse handbalbond.
Aanstaand weekend maar weer een toernooi voor de deur waar zij opnieuw Hermes en Quintus aan ontmoeten en zullen de krachten opnieuw gemeten gaan worden.

Ook in dit nummer, in het teken van de boekenweek, een weliswaar lang, maar prahtig verhaal ingezonden door Adriana Oliehoek. Een aanrader dus.

Petra