EXPOSITIE bij Piet Wolvers

Expositie in” galerie `t atelier Piet Wolvers” van 21 maart t/m 21 juni 2003 met als thema LENTEGEVOEL, olieverfschilderijen van Piet Wolvers.
De galerie is open van donderdag t/m zaterdag van 14.00 uur t/m 17.00 uur, lokatie; galerie `t atelier Piet Wolvers, Schenkelweg 2a, Zoeterwoude, tel 071 580 9000,
email:atelier.wolvers@12move.nl

Op deze expositie zijn verschillende onderwerpen te zien die met gevoel en gebeurtenissen van deze tijd te maken hebben. Piet Wolvers is van nature een fijnschilder en daarbij nog een realist ook maar.., .. soms is er ook een vleugje “sur” te bespeuren. Van oorsprong is piet wolvers een graficus en dit is soms in zijn werken terug te vinden. Het atelier aan de Schenkelweg wordt ook gebruikt voor het geven van schildercursussen en workshops. Zo is het plan om in de maand mei op iedere zaterdag tekencursussen te organiseren , waarvan bij goed weer ook op locatie gewerkt gaat worden. Deze lessen zijn voor iedereen te volgen en men kan zich bij `t atelier opgeven.