Formule 1

Eindelijk weer spanning in de formule 1.
“Mooi werk”: het is weer lente. Gelukkig is het nog niet zo heet als in Maleisië, maar wel wordt het wat warmer. In Maleisië werd dit weekend alweer de 2e race van het formule 1 seizoen gereden. Ook deze tweede race was weer erg vroeg. Om 6.30 uur konden de bezoekers naar binnen, om vervolgens de race die om 8.00 uur begon live op groot scherm te volgen.Dit seizoen is het door wat veranderingen aan de reglementen gelukkig heel anders in de formule 1 als vorig jaar. Toen won Michael Schumacher race na race. Nu is dat wel anders en daar zijn de bezoekers van Orion terecht heel blij mee. Hieronder zie je de stand van Championsship manager spel van Orion. Elke bezoeker kon via dit spel een eigen team baas spelen en kreeg hier voor een budget om vervolgens twee coureurs, een formule 1 wagen en een motor te kopen.