DOOIFEEST

Voor de jeugdleden,
Het schaatsseizoen zit er bijna op en aan het einde van zon seizoen vieren we altijd feest. Dit wordt gehouden a.s. donderdag 17 april. Daarin worden de diploma’s en de prijzen van de clubkampioenschappen uitgereikt. Met een beetje geluk wordt dit door een bekende schaatsstopper uit het langebaanschaatsen gedaan waarvan ik de naam nog niet bekend maak. Verder ontvangen jullie allemaal een boekje waarin alle resultaten van dit seizoen staan vermeld. Dit en nog meer gebeurt allemaal in Het Blesse Paard. Voordat we daar naar toe gaan, gaat de hele jeugd die afgelopen seizoen schaatstraining hebben gehad, dus van Mini tot en met de A junioren, van 17.00 u tot 18.00 u bowlen in Zoetermeer. We gaan er van uit dat iedereen daar met mee gaat. Zo gaan er dan welgeteld 65 jeugdleden met autos richting Zoetermeer. Belangrijk voor ons is dat we weten wie er niet mee kan. Dus, kun je niet mee, laat het vóór donderdag even weten via tel. 071 5802938. Bel je niet dan zien we je bij de sporthal, waarvan we om 16.30 uur vertrekken. Wij, trainers en bestuur, brengen de kinderen zelf per auto naar de bowling en terug. Ouders mogen niet mee! Om 18.30 uur zijn we weer terug en krijgen jullie in Het Blesse Paard wat te eten en te drinken. Vanaf ongeveer 20.00 uur vindt de diplomauitreiking plaats. Ouders mogen daar natuurlijk bij aanwezig zijn.

Voor de seniorenleden, belangstellende en nieuwsgierigen.
Donderdagavond 17 april begint om 20.30 uur de huldiging van de Nederlandse kampioenen Tim Gareman en Cees Juffermans en vindt het afsluitende seizoenfeest plaats van onze ijsclub. Alle leden, medewerkers, trainers, donateurs en mensen die de ijsclub een warm hart toedragen, zijn samen met partner van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Leuk zou zijn om er om 20.00 uur aanwezig te zijn i.v.m. de diplomauitreiking van de jeugd. Deze gezellige avond vindt plaats in Het Blesse Paard waar we met zn allen nog eens kunnen napraten en fotos bekijken van het de belevenissen van het afgelopen schaatsseizoen. Alle leden, sponsors en medewerkers krijgen een boekje met de resultaten van het seizoen 2002/2003. Uiteraard worden de prijzen uitgereikt die zijn behaald tijdens de clubkampioenschappen op de Uithof. We gaan een aanmoedigingsprijs uitreiken, maar aan wie? Misschien bent u dat wel, want men kan daar voor in aanmerking komen als een prestatie is geleverd op hoog of laag niveau, als schaatser en/of medewerker. Verder nog meer leuke dingen. Reden genoeg om op donderdagavond 17 april in Het Blesse Paard.

Frans Oliehoek.