WELKE PAASEI HEEFT ER NOG GEEN KAART?

Het wordt een gaaf paasfeest want verwacht wordt dat Orion lekker vol is aanstaande zondag! Er zijn nog een aantal kaarten aan de deur te koop voor maar € 7,! De PAASPARTY wordt zowel beneden als boven gevierd en is dus toegankelijk voor iedereen die de originele Paaskaart in zijn of haar bezit heeft. Nog even wat over de band “Linke Soep”. Linke Soep is een 5mans “top 100 aller tijden” coverband. Ze spelen veel bekende en soms verrassende hits uit je raad het al: de top 100 aller tijden! Om 21.00 uur zullen wij er voor zorgen dat de deuren wagenwijd open zijn, de lichten aan staan, de volume knop op voluit wordt gezet en de drank koel staat!

ORION RACET DE 4E RACE UITERAARD WEER MEE!
Natuurlijk zijn wij weer van de partij aanstaande zondag! De race die gehouden wordt in de deelstaat van Italië genaamd San Marino begint om 14.00 uur en is gewoon weer te zien in jullie vertrouwde hitkelder. De deuren zullen om 12.30 uur open gaan omdat de voorbeschouwing altijd ander half uur van te voren begint en daarna zal het echte racen beginnen! Wie zal deze race winnen?
Schumacher, Raikonnen, Montoya, Coulthard of …?

SAMENVATTING VAN AFGELOPEN WEEKEND!
Afgelopen weekend, je weet wel, dat weekend waarvan de eerste dag een vrijdag is, het zaterdag 12 april was en de zon op zondag de hele dag scheen, waren we driemaal geopend. De niet elke week of om de week gebruikelijke dag was zaterdag want toen hebben we onze bardancing en onszelf uitgeleend aan de jeugd van Stompwijk 92.

Het begon dus allemaal vrijdag. Er waren, voor de vrijdag, veel mensen en natuurlijk was het weer super gezellig! Bijna heel stappend stompwijk heeft afgelopen weekend kans gezien om bij Orion even het weekend in te luiden. Het was lekker druk en stemming zat er weer eens goed in. Zoals het hoort bij een cirkel beëindigde de meeste mensen het weekend waar die begon, in Orion! Omdat het zondag 13 april eindelijk mooi weer was, kwam iedereen wat later. Wie gaat er nou in de kelder zitten als de zon zo heerlijk schijnt? Wij van Orion hebben nog overwogen om voor een keer de bardancing een cabrioeffect te geven, maar aangezien wij twee verdiepingen boven ons hebben, was dat idee verdwenen als sneeuw voor de zon!

DE PAASEIEREN ZIJN GEVONDEN EN OPGEGETEN. WAT NU?
Wat dacht je van Orion? Wij zijn namelijk ook tweede paasdag geopend! De toegangstijden zijn hetzelfde als een normale zondag dus vanaf 17.00 uur zijn jullie alle weer van harte welkom!

Het Orion bestuur wenst jullie een succesvolle school of werkweek, zodat jullie een GOEDE vrijdag hebben, wat tevens het begin van het weekend zal zijn! Veel plezier met eieren zoeken en tot zondag!
Namens het Orion bestuur, Jorrian