zondag 8 juni en maandag 9 juni FAMILIEHANDBALDAG

Zoals reeds eerder vermeld is het programma van de familiehandbaldag dit jaar veranderd. Op 1e Pinksterdag zal de finale van het Intercarparts Golden Frendship Darts Champion worden gehouden. Naar verluidt zijn er al behoorlijk wat inschrijvingen. Een ieder die mee wil doen kan een inschrijfformulier halen bij café “de Gouden Leeuw” in Stompwijk en bij café “de Vriendschap” in Zoeterwoude. Voorafgaand aan deze finale organiseren wij een wedstrijd buikschuiven voor jong en oud. Wij willen om 17.00 uur met deze wedstrijd gaan beginnen. Inschrijfformulieren volgen over 2 weken.
Op 2e Pinksterdag wordt het handbaltoernooi gehouden. Dit toernooi begint om 11.30 uur en is om 15.45 uur afgelopen. Daarna vindt de jaarlijkse barbecue plaats. Het inschrijfformulier staat elders in het blad. Ook kunnen de kinderen van de basisschool zich opgeven om mee te spelen in het toernooi. Dit kan individueel, want wij delen de teams in bij de kinderen. Schrijf deze data in jullie agenda en kom met zoveel mogelijk mensen deze dagen naar de feesttent die op sportpark “Meerhorst” staat.
De Familiedagcommissie.