Oproep

Naar aanleiding van de tentoonstelling Kunst om van te smullen organiseert Museum Swaensteyn op zondag 18 mei een Proeverije. Op deze dag wordt de grote zaal omgetoverd tot een gezellige eetmarkt, waar men exotische hapjes kan proeven en nieuwe producten kan testen. Bezoekers kunnen een proefkaart kopen, waarvoor zij een keur aan hapjes kunnen proeven uit landen als Suriname, Ghana en Somalië. Maar ook onze eigen land is vertegenwoordigd: uit het Westland komen allerlei nieuw gekweekte producten, zoals oranje tomaten.
Voor deze proeverije zijn wij nog op zoek naar mensen die tegen vergoeding exotische hapjes willen maken, bijvoorbeeld uit Turkije, Marokko, Somalië etc. en deze op de dag zelf willen uitdelen.

Voor meer informatie: Mirjam van der Meer, 3861673 of swaensteyn@zonnet.nl