Elfdorpentocht

12e Elfdorpentocht 4 mei 2003
Na een natte Elfdorpentocht van vorig jaar, staat inmiddels de 12e editie al weer voor de deur. De voorbereidingen zijn al weer in volle gang en de laatste details worden nu afgewerkt. Dit wordt deze week gedaan door pijlenzetters, wat een zeer belangrijk en precies werkje is. Succes voor jullie!! In de aantal routes van de Elfdorpentocht is dit jaar het een en ander veranderd. Gedeeltes van de 160 en 125 route zijn aangepakt. Het begin van de 2 langste afstanden gaat weer naar Alphen a/d Rijn. Daar gaat de 125 naar Reeuwijk en de 160 naar De Hoef. Vandaar gaan de 160 rijders via o.a. De Meije eveneens naar Reeuwijk. Beide routes gaan dan gelijk op richting Maasland. In het vervolg van de route is weer een verandering aangebracht. Zo zal men niet meer via Schipluiden rijden maar langs de Lier gaan. De routes van de 2 andere afstanden zijn dit jaar niet veel veranderd. De 45 route was twee jaar geleden net nieuw, afgelopen jaar is men deze route tegengesteld gaan rijden. Omdat er maar slechts 25 deelnemers aan mee deden heeft de toercommissie besloten deze route nog eens te rijden, maar nu met goed weer natuurlijk Die van de 80 km wordt wellicht volgend jaar onder de loep genomen.
Wij zijn er klaar voor en nu maar hopen dat het goed fietsweer wordt. Ik nodig iedere fietsliefhebber uit om aan deze zeer mooie tocht deel te nemen en hopen er op dat we uiteraard (bijna) alle leden weer tegen komen op 4 mei en wensen wij iedereen dan veel plezier en uiteraard goed weer toe.

Organisatie Elfdorpentocht