Festiviteiten op Koninginnedag

Nog even een samenvatting van de activiteiten op Woensdag 30 April. Alle festiviteiten vinden plaats op het Sportcomplex “de Meerhorst”. Bij slecht weer gaan we naar binnen.
* 9.00 uur Muzikale Optocht met versierde fietsen en karren. De optocht gaat langs het kerkplein naar de Meerlaan en via de Van Santhorststraat richting Sportpark.
* 10.00 uur begint het Kinder Spelcircus voor de leeftijden 3 t/m 12 jaar.
* 11.00 uur wordt de verkeerstuin geopend op het parkeerterrein. Kinderen kunnen op skelters een parcours afleggen dat is uitgetekend op de parkeerplaats. ’s Middags wordt vanaf 13.00 uur het verkeers examen afgenomen door de wijkagent in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland (3VO). Vergeet niet een pasfoto van jezelf mee te nemen want dan krijg je een écht rijbewijs mee naar huis. LET OP! Kinderen mogen niet met hun eigen skelter op de verkeerstuin.
* 12.00 tot 13.00 uur Pauze
* 13.00 uur vervolg verkeerstuin voor alle kinderen. Ervaring opdoen met de verkeersregels is uiteraard voor ieder kind leuk en leerzaam.
* 14.00 uur Domino spel. 15.000 reuze domino stenen zullen in één keer omvallen.:Een uitdaging voor jong èn oud..
* 16.00 uur Playbackfestival voor het jonge muzikale talent (vanaf 4 jaar). Een onafhankelijke jury beoordeelt het optreden en er wordt een publieksprijs uitgeloofd. Bij aankomst in de sporthal worden oranje stembiljetten uitgedeeld voor de publieksprijs.