Programma Orion

Het was afgelopen dinsdag, je liep naar de brievenbus en pakte de dorpsketting. Toen je ruim een kwartier gezocht had naar het stukje van Orion kwam je tot de conclusie dat er helemaal geen stukje in stond. Dat was balen. Nou mensen sorry hoor, we hebben het de hele maandag erg druk gehad met het schoonmaken van Orion (zodat we weer op tijd open konden) dat het er gewoon bij ingeschoten is. Het schoonmaken van Orion ja, het is altijd veel werk maar ook deze keer hadden we het er weer voor over, want het paasfeest was super!!!. Vanaf 21.00 uur kon je de eerste paasdag, mits je een kaartje had, naar binnen. Er trad een zeer goede band op die vanwege een weglopende gitarist nog even de hulp nodig had van onze dorpsgenoot Bas Paardenkoper. Zowel boven als beneden was het lekker druk en kon je niet stil blijven staan door de gezellige muziek. Ook de tweede Paasdag gingen de deuren van onze kelder open. Ondanks de iet wat lage opkomst werd er door de mensen toch weer een feest van gemaakt.

Schuimparty bijna uitverkocht!!!
Als of het nog niet genoeg was gingen de deuren vrijdag gewoon alwéér open, en wel om 21.00 uur. Op deze vijfentwintigste april dag van dit jaar, kon je alvast je kaartje halen voor de MEGA SCHUIMPARTY die op 23 mei in Orion gehouden wordt. Op vrijdag 23 mei kan een ieder dan genieten van de goede muziek, lekkere drankjes en van een heleboel schuim. Ook heb je dan de kans om eindelijk weer ff lekker schoon te worden. Afgelopen vrijdag vlogen de kaarten voor dit feest de deur uit, en omdat het feest alleen beneden gehouden wordt zijn er maar een beperkt aantal kaarten. Wie nu nog een kaartje wil bemachtigen kan aanstaande zondag zijn kaartje komen halen als ze er dan nog zijn. Kaarten kosten € 4,00.

Mexicoparty
Vooraf zei iedereen “Mexicoparty op zondag nee joh!!!” en op zich hebben ze dan gelijk want de zondag moet zo blijven als die is. Maar het proberen van Mexicaans bier en het nuttigen van Mexicaanse chips viel toch wel in de smaak. Er waren zelfs feestbeesten die Mexicaanse hoeden droegen. Zo had de afgelopen zondag toch weer wat extra`s, buiten de mega gezellige drukte dan.

Formule 1
Klokslag half 1 kan je de race van Spanje op een groot scherm volgen bij Orion. Zoals gebruikelijk krijgen we eerst de voorbeschouwing en zal om 14.00 uur de race aanvangen. De mannen van de formule 1 maken het dit jaar eindelijk weer heel spannend en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. De tussenstand van het Orionchampionship spel zal volgende week weer te zien zijn in de Dorpsketting.

JA, JA, JA !!! Het is zo ver.
Aanstaande zondag zal de programmering bekend worden gemaakt van het super popfestival !!! STOMPPOP !!!. Wie wil niet weten wie er het eerste weekend van juli op de planken staan??. Om je nog even nieuwsgieriger te maken voor dit laatste weekje volgen hier een paar hints. De hoofdact van vrijdag 4 juli heeft een kleine 2 weken geleden nog een TMF Award gewonnen en speelt hele goede muziek. De laatste act op de vrijdag maakt er altijd een feest van en is in heel Nederland erg bekend. De allereerste act heeft wat Stompwijks bloed in zich, en mag dus de spits van Stomppop 2003 afbijten. Verder hebben we op zondag iemand die de tent zeker weten op zijn kop gaat zetten en ook nog een hele goede band.

Zondag opgeven voor de bier wedstrijd van vrijdag 9 mei!!!!!
Op vrijdag 9 mei wordt de jaarlijkse bierwedstrijd gehouden. hieronder volgen de spelregels.
De inschrijving start op zondag 4 mei om 17.00 uur en sluit om 21.30 uur
Het inschrijf geld bedraagt € 3,50 en er zijn geen extra kosten aan het drinken van het bier tijdens de wedstrijd verbonden.
Er kunnen maximaal 24 deelnemers meedoen tenzij er een hele hoge opkomst is, dan doen we twee rondes van 24 personen en hebben we ook twee winnaars.
Wanneer het spel begint zitten de 24 personen in een kring.
De deelnemers zitten op hun stoel en mogen daar ook niet meer vanaf.
De deelnemers krijgen elke 5 minuten een biertje voor geschoteld en moeten die binnen de 5 minuten die daarop volgen op gedronken hebben.

Je bent uitgeschakeld als:
Je je biertje niet binnen de 5 minuten opgedronken hebt.
Je morst.
Je het genuttigde bier per ongeluk/ expres uitspuugt.
Je van je stoel op staat.
Je een luier om hebt.
Je zweet.
Je onterecht commentaar levert op de wedstrijdleiding.

De winnaar is de gene die als laatst over blijft en krijgt een kaart voor Stomppop 2003 en natuurlijk de trofee voor de bierkampioen van Stompwijk. De tip van Michael Nouweland, de winnaar van vorig jaar: “Hard lopers zijn dood lopers”. Kom je dus zondag even opgeven voor deze bierwedstrijd of kom alleen even om te horen wie er op Stomppop staan. Veel geluk met het starten van je weekend zonder Orion,want vrijdag zou je als je langs komt voor een gesloten deur staan. En wens de koningin als je haar persoonlijk gaat feliciteren ook namens Orion een fijne verjaardag.

Namens het bestuur van Orion, Jorrian