Bedankt!!!!

De Gaanders dankt Stompwijk voor haar (carnavals)steun.

Woensdag voor Pasen kwamen de leden van de Gaanders bij aan de deur om uw steun te vragen voor onze carnavalsactiviteiten in het dorp. Hierop werd positief gereageerd want het is onderhand wel duidelijk bij iedereen dat het carnavalsfeest een feest voor en van iedereen is. Door middel van uw bijdrage kunnen wij ook het volgende seizoen weer het feest uitdragen aan alle leeftijdsgroepen. Dit betekent dat we de minder mobiele mensen kunnen bezoeken en een hart onder de riem steken. Daarnaast ook het carnavalsfeest vieren met de jongste uit het Gaandersdorp.
Kortom wij gaan met goede moed en veel zin de voorbereidingen aan voor het volgende nieuwe seizoen echter zonder uw steun is niet mogelijk. Stompwijk bedankt !!!!

3x Alaaf, De Gaanders