Orionnieuws

LET OP: 25 MEI Kaartverkoop Stomppop
Niet 25 juni, juli of augustus maar vanaf 25 mei zijn de kaarten voor het Stomppop festival van 2003 te koop. Vanaf 15.00 uur kan iedereen zijn kaartje halen. Voor maar € 10,= heb je al een kaartje voor dit te gekke feest, waar onder andere Direct en Altijd Lazures op het podium zullen staan. Direct is een band die bijna iedereen moet kennen om hun verschrikkelijke populariteit en vooral om hun hele goede muziek. Ook Altijd Lazures zal de vrijdag van Stomppop 2003 op het podium verschijnen met mega feestmuziek.
De programmering nog even in het kort:
Vrijdag 4 juli: Big Deal, Direct, Altijd lazerus (feestteam)
Zarterdag 5 juli: Kindermiddag
Zondag 6 juli: Play Made, Dario

Michael Nouweland alweer winnaar Bierwedstrijd
Ja, ja, ja het was weer zo ver, de tweede bierwedstrijd in Orion`s geschiedenis. Afgelopen vrijdag kon je je om 21.00uur nog net inschrijven voor de wedstrijd die om klokslag 22.30 begon. We gingen met 20 deelnemers van start, deze deelnemers moesten zonder hun stoel te verlaten binnen vijf minuten een tapje op drinken en zo maar door tot er 1 winnaar over bleef. De deelnemers mochten dus niet naar de wc of ergens anders hun behoefde doen. Voor sommige bleek het niet naar de wc gaan heel moeilijk te zijn en moesten na een gering aantal tapjes al het strijdveld verlaten. De eerste uitvaller was Stephan de Groot. Hoe langer het duurde hoe kleiner de kring die om de tap was gevormd werd. Van te voren waren de volgende namen favoriet bij het bestuur van Orion: Als eerste Michael Nouweland natuurlijk, tweede werd Danny Plug geschat en ook werd er verwacht dat Paul van Santen hoge ogen zou gooien. Door middel van een microfoon werd het massaal uitgelopen publiek van commentaar voorzien. Omdat ook de deelnemers gebruik mochten maken van de microfoon werd het nog spannender. Michael Nouweland die vorig jaar met een mooie tactiek de cup wist te winnen had zijn nieuwe tactiek alweer bedacht en dat maakten hem als eindelijk ook als winnaar. Zijn nieuwe spreuk luide: “Neem een haas dan ben je iedereen de baas”. Michael`s haas was Rob de jong die uiteindelijk vierde werd. Danny Plug verloor drie tapjes voor het einde de controle over zijn blaas en moest afhaken. Een verrassende maar zeer goede tweede, was de uit Zoeterwoude afkomstige Pieter. Na 1 uur en 55 minuten was de winnaar van de Bierwedstrijd 2003 bekend Micael Nouweland, hij had het naar eigen zeggen zwaar, maar hij was zeer trots.

Vrijdag gesloten maar zondag weer Formule 1
Aanstaande vrijdag kan je niet naar binnen via welke deur dan ook want we zijn gewoon hartstikke dicht. Om de vrijdag is Orion zoals iedereen weet open en omdat we afgelopen vrijdag de Bierwedstrijd hadden zijn we dus vrijdag de 16e gesloten. Maar heb je een kaartje, dan niet getreurd want die week erna is de MEGE SCHUIMPARTY kaarten hiervoor waren al binnen een paar uur op dus het belooft een goed feest te worden.
Komende zondag dan: Natuurlijk de formule 1. De coureurs gaan weer eens wat laten zien, dit keer gebeurd dat op de A1 ring en dat is het circuit van Oostenrijk. Michael Nouwenland ONEE!!! Die kan iets anders heel goed. Nee Michael Schumacher natuurlijk is weer erg in vorm en wie weet gaat hij ook deze race pakken. Het wordt in ieder geval erg spannend. Om 12.30uur gooien we zondag dus weer de deuren open voor de race die om 14.00uur begint.

Allemaal graag tot zondag om 12.30uur in orion en anders zijn we om 17.00uur ook gewoon weer open hoor. Groeten!!!!!!
Namens het bestuur van Orion, Jorrian