Weekendkamp Atlantis gaat vrijdag van start.

Na al die regen van de afgelopen weken, hebben wij voldoende water op het sportpark voor het weekendkamp. We gaan namelijk naar de onderwaterwereld van Atlantis. Op het trainingsveld zie je de toegang tot deze onderwaterwereld al liggen. Vrijdag is dat over het hele sportpark uitgebreid en ligt de toegang bij het grote toegangshek van het sportpark. Dus ouders, als u de kinderen komt brengen bereidt u zich hier op voor. In vorige afleveringen van dit blad heeft de indeling van de verschillende meerminnen en mannenfamilies gestaan. Jullie weten dus tot welke familie jullie behoren. Wij hebben alvast in het zwembad geoefend hoe dat is om onderwater te leven. Ik hoop dat jullie het er ook erg gezellig vinden. Om een tipje van watersluier op te lichten vertellen we jullie in het kort het programma. Op vrijdag 30 mei is om:
18.00 uur Aankomst van alle meermannen en minnen.
19.00 uur Opening van Atlantis door koning Neptunes.
Vervolgens leggen we een Zeeëntocht af door de hele wereld (kijken of jullie wel de weg in al die zeeën weten) en daarna rennen we nog langs het donkere rif. Op zaterdag 31 mei starten we met een bovenzees spektakel wat toch nog grotendeels in het water af speelt. Na de lunch is er de zeesterrentocht waar jullie laten zien dat jullie goed kunnen samenwerken en over diepe troggen en in onderwatergrotten durven. Tot slot sluiten we het weekendkamp af. Jullie ouders zijn welkom bij de opening en op zaterdag vanaf 14.00 uur. Om ca. 16.00 uur mogen ze jullie weer meenemen naar huis.

Tot slot nog even het lijstje van wat je allemaal mee moet nemen. Natuurlijk zwemkleding, en verder slaapzak, luchtbed, tandenborstel, tandpasta, zeep, handdoek, washandje, kleding en schoenen die vies en nat mogen worden, sportkleding, sokken, sportschoenen, ondergoed, pyjama, bord, beker, mes, warme kleding voor ’s avonds, evt. regenkleding, zaklantaarn.
We vragen jullie om op vrijdag niet eerder dan 18.00 uur op het sportpark te zijn, want de onderwaterwereld gaat pas om 18.00 uur open en zit tot die tijd op slot. Tot vrijdag 30 mei in Atlantis in je onderwaterkostuum met een goed humeur.
Tot ziens en blubblub!!!

Namens koning Neptunes en zijn assistenten, Ans Luiten