Meneer van Dijck

Even een reactie op uw stukje in de Dorpsketting over de ratten, die bij de sloot aan het Akkermunt zouden lopen. Ik vis daar de laatste 20 jaar regelmatig, de laatste 10 jaar ook met mijn kinderen. Ik heb daar nog nooit een botje gezien, laat staan varkensbeenderen. Wel wat stukjes brood, waarschijnlijk verloren door moeders of vaders, die de eendjes kwamen voeren met hun kinderen. Ook heb ik daar nog nooit aardappeltjes met jus gezien (die eten de mensen zelf liever op) en die ratten och kom nou. Wat ik daar wel gezien heb is hondenstront en niet zo weinig ook ,OOK VAN UW HOND en daar zitten ook bergen bacteriën in, wormen en zo. Want juist u bent de gene die zijn hond los laat lopen en overal zijn behoeften laat doen. Dus ik weet even niet wat u bedoelt met het nemen van verantwoordelijkheid. Denk maar eens even aan de stront onder de kinderschoentjes die zo bij oma binnen lopen en zo .Dus als u nu de verantwoordelijk neemt over uw hond dan komt de rest ook wel goed.

N. Knijnenburg, van Merodestraat