Blesruitersnieuws

Beste Blesruiters,

Ook het afgelopen weekend was er weer van alles te beleven bij onze vereniging. In het clubgebouw het minikamp, daar over verteld iemand die daar bij is geweest en een groep menners (anderen dan 14 dagen geleden) deed een menweekend op de Henriette Hoeve in Wolfheze. Net als hier was het ook daar mooi weer en hebben we in 3 dagen ook 3 keer een flink stuk gereden door het bos, over de heide en door de omliggende dorpen. Helaas is Roxy lelijk geblesseerd geraakt en konden we slechts vrijdag met hem rijden. Hoelang het genezingsproces gaat duren hangt af van de kundigheid van de veearts.Aanstaande weekend vinden alweer mooie evenementen plaats; eerst zaterdag het 3 MOLENS CONCOURS voor federatie dressuur ruiters, in Nieuwe Wetering de Kringwedstrijden en maandag “tweede pinksterdag” voor onze menners de vroegevogels rit met de brunch ergens in Delft. U leest het goed bij “De Blesruiters” is er bijna ieder weekend wat te beleven. Vergeet niet ons 30 jarig bestaan op zondag 29 juni. Heeft u zich al opgegeven voor de deelname aan het programma en voor de barbecue? Zo dat was het weer voor deze week, volgende keer meer over de inhoud van het jubileum feest.

De groeten van Piet van der Mespel(secr)