Gemeentebelangen vergadert!

En u bent daarbij van harte welkom op woensdag 11 juni a.s. om 20.00 uur bij A.van Rijswijk, Oostvlietweg 19a, Leidschendam. Het voorjaar is in volle gang, maar de gemeentepolitiek draait gewoon door in deze toch wel turbulente tijden. De landspolitiek is aardig bezig ongeloofwaardig te worden met al het gedraai en gekonkel aan het Haagse Binnenhof. De plaatselijke partijen mogen zich toch wel gelukkig prijzen dat zij niet gebonden zijn aan dit “Binnenhof circus”. Zo als de partijnaam al aangeeft: wij gaan voor de gemeentebelangen van onze burgers in onze eigen gemeente en dat willen wij graag zo houden. Wij kunnen dat echter niet alleen, maar wij moeten samen met onze leden het Gemeentebestuur, het College van Burgemeester en Wethouders controleren en ons inzetten om voorstellen te dragen. Dus u heeft daar ook een taak te verrichten door de fractie als vertegenwoordigers van u in de Gemeenteraad te voorzien van opmerkingen en ideeën, zoals deze leven onder de Leidschendamse, Stompwijkse, Voorburgse inwoners, met als speerpunten: Duivenvoordecorridor, Damlaan, Stompwijk en sportpark Kastelenring.Heeft u dus opmerkingen over zaken die de gemeente betreffen of voorstellen, die verbetering van situaties inhouden, schroom dan niet om dit kenbaar te maken aan de leden van de fractie via een telefoontje of email. Zeker is dat er dan iemand van de fractie bij u langs komt om de kwestie die u aandraagt met u te bespreken. Tot ziens op 11 juni.

Gemeentebelangen, tel. 0703272509, email: aaavhouten@hetnet.nl