Familiedag voetbal

Na verschuiving van een weekje vanwege de nacompetitie wedstrijd van het eerste elftal werd op 1 juni de jaarlijkse voetbalfamiliedag gespeeld. Hoewel iedereen hoopte dat het lekker weer zou worden, was het daarentegen voor een aantal spelers zelfs een beetje te warm. Onder tropische temperaturen werd de strijd gespeeld om de jaarlijkse ‘Ton v.d.Bosch Wisseltrofee’. De toernooicommissie zag uiteindelijk in dat het voor sommige te zwaar werd en anderen wilden graag nog even een glimpje van de promotiewedstrijd van het eerste elftal zien, dus werd het toernooi iets ingekort.
Later in de middag werd de hoofdprijs uitgereikt door natuurlijk Hélène v.d. Bosch die deze bijzondere trofee overhandigde aan de aanvoerder van Z.Z. niemand minder dan bestuurslid Jan v.d. Bosch.
De totale uitslag van de familiedag was:
1. Z.Z.
2e F.C. Balcontact
Sportiviteitprijs: De Klepzeikers

Een speciaal woord van dank gaat uit aan het kantinepersoneel, de scheidsrechters en de toernooicommissie bestaande uit Cor Soonius, Ed Knijnenburg en Peter Olyhoek.
Peter Bregman Stompwijk ‘92