Geslaagde handbalfamiliedag

1e en 2e pinksterdag hebben we het familiehandbal weekend gehouden. Mede door het mooie weer en de vele mensen die de tent op het sportpark bezochten, was het erg gezellig.
Het begon allemaal op zondagmiddag met het buikschuiven voor de jeugd. Ongeveer 50 kinderen hebben hieraan meegedaan. Het zonnetje scheen lekker en de ouders die stonden te kijken hebben veel plezier gehad. Op verzoek van de ouders zullen wij waarschijnlijk volgend jaar dit buikschuiven ook voor de ouders organiseren. Daarna volgde het optreden van de Sound Wave band. Het was nog niet zo druk in de tent, maar de band speelde vol enthousiasme hun nummers. Om 21.00 uur begon de damesfinale van het InterCarParts Golden Friendship Darts toernooi. Onder luide aanmoedigingen van het talrijke publiek werd deze finale gewonnen door Marleen uit Zoeterwoude en moest Ilona genoegen nemen met de 2e plaats. Hierna begon de finale van de heren. Deze werd overtuigend gewonnen door Joris van Rijn en 2e werd Rob v.d. Akker. Om ca. 22.30 uur begon het optreden van de Tjeez band. Deze band zorgde er met hun muziek voor dat het een gezellige en swingende avond werd. Maandag 2e pinksterdag kwamen om 11.00 uur de eerste handbalspelers zich melden en om 11.30 uur begon het handbaltoernooi. De wedstrijden verliepen goed en gezellig en na afloop volgde de prijsuitreiking door de voorzitter van de handbal en kon iedereen een plaatsje nemen op het terras voor de tent. Onder het genot van een drankje en de barbecue zat iedereen lekker in het zonnetje te genieten. Tenslotte willen wij Ruud en José Scholtes bedanken voor de prijzen die zij beschikbaar gesteld hebben voor het handbaltoernooi, de mensen van de E.H.B.O. (Tini Lansbergen en Hans van Rhijn),alle scheidsrechters die de wedstrijden gefloten hebben (zonder deze mensen kunnen wij geen handbaltoernooi organiseren), de mensen die hebben geholpen met het opbouwen en afbreken, de barmedewerkers, de mensen in de eettent, de organisatie van het InterCarParts Golden Friendship Dartstoernooi, de Sound Wave band en de Tjeez band. Zonder al deze mensen kunnen wij zo’n weekend niet organiseren. Nogmaals onze dank hiervoor.

Uitslag van het buikschuiven.
Leeftijdscategorie 6 t/m 8 jaar:
1. Megan
2. Bojan van Wissen

Leeftijdscategorie 9 t.m 12 jaar:
1. Sem v.d. Salm
2. Nick v.d. Bosch
2. Kim v.d. Salm

Leeftijdscategorie 13 t/m 16 jaar:
1.Falco van Wissen
2. Anouk Noordman

Uitslag van het handbaltoernooi:
Poule 1. The Talents (kinderpoule)
Poule 2. De Trein
Poule 3. Westschuurfeest A
Poule 4. Bohemian Rapsody
Poule 5. Voor de gezelligheid
Poule 6. Vamos a la Bara
Poule 7. De Toko

Uitslag van de loterij:
1e prijs Digitale camera nr. 480, Tyscha Waayer, Dotterbloem 11, Stompwijk
2e prijs Hogedrukreiniger nr. 852, Lenie van Dijk, Dr.v.Noorstr. 118a, Stompwijk
3e prijs Kampeertent nr. 1107, Tini Lansbergen, Oostvlietweg 40, Stompwijk
4e prijs Koffiezetapparaat nr. 302, v.d. Meer, v.Santhorststr. 139, Stompwijk
5e prijs Tafelgrill nr. 701, Wouter van Santen, Stompwijk
6e prijs Tuinlampen nr. 677, Cock v. Bohemen, Stompwijk
7e prijs Driewieler nr. 1206, Lotte Barendse, Dr.v.Noortstr. 193, Stompwijk
8e prijs Zuivelpakker nr. 759, Wout Brugman jr., Stompwijk
9e prijs 2 D Puzzel nr. 63, Patrick en Jolanda, Dr.v.Noortstr 154, Stompwijk
10e prijs Plantenbak nr. 1273, Ted de Haas, Miening 20, Zoeterwoude

Uitslag van het InterCarParts Golden Friendship Dartstoenooi:
Dames
1e Marleen Masclee
2e Ilona Verhagen
3e Laura Groen

Heren
1e Joris van Rijn
2e Rob v.d. Akker
3e Henk Turk

Zoals ieder jaar zijn er mensen die wat spullen laten liggen. Wij hebben een fietssleutel, een zonnebril en een armband gevonden. Deze zijn af te halen op Dotterbloem 11 en een heerlijke witte fleecetrui ligt op Dotterbloem 1 te wachten.