Beachhandbal

Afgelopen zaterdag werden de voorrondes gehouden voor het Beachhandbaltoernooi bij het strand nabij Zierikzee. De HS1 hebben letterlijk in het rulle zand moeten bijten, om kwalificatie af te dwingen. Een matige start (de eerste wedstrijd was bijna voorbij, voordat de heren het prachtige strand van Kamperland, Zeeland gevonden hadden). Gelukkig was voorzitter Leo Oliehoek aanwezig en nam plaats in het doel, Jan (de coach) en Theo en Joeri van der Salm (supporters) hebben de honneurs even waargenomen. Echter een flitsende tweede helft door de boys zelf, deed alle twijfels wegnemen. Ook zij mogen a.s. zondag de strandbijl opgraven en als vertegenwoordiger van de afd. Den Haag proberen de andere afdelingen in rechtstreekse duels te verslaan
De A1 (eigenlijk de B2) heeft zich ondanks een goede prestatie in de Ajunioren poule (2e plaats) helaas niet kunnen plaatsen.
De B1 jeugd heeft zich net als vorig jaar geplaatst voor de NKfinales Beachhandbal a.s. zondag in Lelystad en staan voor de zware taak om de vorig jaar behaalde “gouden” wisselbeker aanstaand weekend naar Lelystad te nemen, maar ook om hem weer mee terug te brengen. Veel succes meiden en mannen.

Petra