Beste Blesruiters,

Na de tragische gebeurtenissen van afgelopen week hebben we als bestuur besloten de festiviteiten rond het 30 jarig bestaan van de vereniging niet te laten doorgaan. Wilt u ons helpen dit bij iedereen te laten weten.

De Stompwijkse paardendagen.
Deze happening gaat gewoon door met de gebruikelijke activiteiten van: optocht, springen, RINGSTEKEN en ponyraces. Voor het RINGSTEKEN zijn naast de 4 plaatsen voor de sponsors nog 21
plaatsen beschikbaar. Deze 21 plaatsen zijn voor De Blesruiters. Wij willen de menners die mee willen doen uitnodigen zich aan te melden bij Sonja de Jong.(tel 071 5801610) Iedereen die zich na deze 21 deelnemers aanmeldt, komt op de reservelijst. Graag opgeven met de vermelding van de naam van het paard, de soort
aanspanning en wie de ringen zal steken. Zo dat was het weer voor deze week.

De groeten van Piet van der Mespel(secr)