Blaasbalgen op vakantie

Na een drukke periode is het ook voor De Blaasbalgen en De Blaasknarren de vakantietijd aangebroken. Na nog enkele korte optredens op bruiloften en de laatste repetities op maandag en dinsdagavond gaan alle leden genieten van de welverdiende rust, om er na de vakantieperiode weer met goede moed tegenaan te gaan.
Op 6 september zullen De Blaasbalgen op de braderie van Berkel en Rodenrijs hun vrolijke klanken laten horen en op 14 september zullen zij hun titel verdedigen op het festival in Nootdorp. Ook in oktober zullen zij nog aan een festival meedoen en wel in Loosduinen. Om deze vele optredens te kunnen doen is het natuurlijk belangrijk dat de leden er altijd met veel enthousiasme tegenaan gaan. Gelukkig is dit geen probleem. Wel kunnen De Blaasbalgen en Blaasknarren weer enkele nieuwe leden gebruiken om de toch al zo gezellige groep te komen versterken om nóg beter voor de dag te kunnen komen en het muzikale niveau op peil te houden. Voor De Blaasbalgen zijn ze nog op zoek naar een alt en tenorsax. Omdat De Blaasbalgen toch wel op hoog niveau meedoen is het van belang dat er wel muziek gelezen kan worden, de nummers instuderen doen ze iedere dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.

De Blaasknarren, die pas enkele maanden geleden opgericht zijn kunnen nog wel enkele trompetten, trombones, baritons en saxofoons plaatsen. Het muzikale niveau ligt op dit moment nog iets lager als De Blaasbalgen maar ook deze groep gaat met sprongen vooruit. Naar het zich laat aanzien zullen De Blaasknarren aan het eind van het jaar hun eerste festival gaan plannen. De Blaasknarren repeteren iedere maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur.
Wilt u nog deel uitmaken van deze gezellige groep neem dan contact op met Michel Guldenmundt tel: 070 4445410 of kijk eens op www.deblaasbalgen.nl of www.deblaasknarren.tk. Hier kunt u alle informatie vinden over deze vereniging en kijken waar welke optredens gepland zijn.