Blesruiternieuws

Vorige week maakte ik melding van de activiteiten. Het stukje van het Ringsteken hebben we niet goed weergegeven. Het maximale aantal deelnemers blijft 25. De deelnemers moeten zich allen aanmelden bij Sonja de Jong(tel 071 5801610) Opgave met naam paard/pony, de soort aanspanning en wie de ringsteker/steekster is. Het is echter niet zo dat er vanzelfsprekend 21 “Blesruiterkoetsiers” kunnen deelnemen. Dit hangt af van het aantal opgegeven deelnemers vanuit de “sponsorhoek” deze kunnen van zowel binnen als buiten Stompwijk komen en dragen op hun beurt de Stompwijkse Paardendagen een warm hart toe. Omwille van de startlijst en de bijzonderheden graag ten alle tijden opgeven bij Sonja. Een goede suggestie vanuit het bestuur van Nooit Gedacht is dat: degene die dit jaar wegens meer dan 25 deelnemers op de reservelijst komen volgend jaar automatisch als eerste worden ingeschreven.Kortom geeft u zich op. Als medeorganisator van DE OPTOCHT op vrijdagavond zouden wij het op prijs stellen dat de aangemelde ringstekers ook deelnemen. We snappen wel dat niet iedere combinatie geschikt is voor deze activiteit maar rekenen wel op een grote deelname. Zo dat was het weer voor deze week.

De groeten van Piet van der Mespel (secr)