POLDERCROSS 2003

Op vrijdagavond 22 augustus wordt de 6e editie van de poldercross een feit. Voor de vakantie even een bericht. Gelukkig zal de fanfare dit jaar weer aanwezig zijn, vorig jaar waren zij verhinderd. We kregen vaak de vraag voorgelegd; “Waar is de fanfare?” Wel ze zullen er dit jaar weer bij zijn, heeft Kees Jansen ons beloofd. Het startschot zal gegeven worden door een bekend persoon uit Stompwijk, die een stille kracht is voor de ijsclub. Hij zal op een wat meer spectaculaire manier het startschot geven.
In Oestgeest zagen wij Theo v/d Salm al in training voor de Stompwijkse poldercross. Theo eindigde voorin het deelnemersveld met 507 inschrijvingen. Wij kunnen weer beschikken over de accommodatie van Stompwijk “92 en hebben weer de medewerking van de families de Jong, de Winter, Spruijt, v.d. Voort en Ripken voor het beschikbaar stellen van de landerijen. De poldercross 2003 ter ondersteuning voor de jeugd van de ijsclub “Nut en Vermaak” wordt mede mogelijk gemaakt door:
* Loomans Service en Systeembeheer
* Pauwe en van Egmond commissionairs
* Loonbedrijf Kees Verhagen
* Hoveniersbedrijf F.A.G. van Rijn
* Daisy Flower
* GTO
* Bouwbedrijf v.d.Haar
* Aannemersbedrijf Schouten
* Peter Koevoet Las en constructiewerken
* Benzine en Rijwielhandel A. Hooymans
* Volume supermarkt Jos de Graaf
* Boerderij NoJoSa
* Sjaak Hoogweg
* Jan Borst, handel in grond
* Joost Juffermans Rietdekkersbedrijf
* Schreuder kantoorservice

Arie van Leeuwen en Stefan de Groot maken enkele oversteekplaatsen rietvrij. Maak het bekend bij uw familie, vrienden, kennissen of op uw werk. De commissie heeft het draaiboek bijna weer rond en hopen weer op meer deelnemers. Dit alles voor de jeugd van de ijsclub “Nut en Vermaak”. Rest ons als commissie iedereen een hele fijne vakantie toe te wensen en hopen u te ontvangen op 22 augustus.

De commissie poldercross