Stomppop 1

STOMPPOP kindermiddag!!

Ha jeugd uit Stompwijk en omgeving! Zoals jullie misschien wel weten hebben jullie pappa’s, mamma’s, grote broers, zussen, ooms en tantes binnenkort een feest namelijk: STOMPPOP! Natuurlijk denken wij ook aan jullie. Het feest voor jullie, de Stomppopkindermiddag, is zaterdagmiddag 5 juli 2003 om 13.30 uur. De supergezellige middag is om 16.30 uur afgelopen, dat betekent dat we met z’n allen een uur langer mogen doorfeesten! Vertel het jullie ouders zodat zij het alvast in hun agenda kunnen schrijven. Dit jaar gaan we naar het strand. Niet echt natuurlijk maar we gaan doen alsof. De tent die je kan vinden op het terrein van Stompwijk’92 zal omgetoverd worden in een heuse Beach Party! Beach Party is engels voor strandfeest. Om het zo echt mogelijk te laten lijken geven we de feesttent een zomers tintje. We versieren ook onszelf en zouden het leuk vinden als jullie ook de Beach Party verkleedkleren willen aantrekken.
Jullie worden vanaf 13.30 uur verwacht en om 13.45 uur zullen “Snuffie en Rimpel” van de Magic Rabbit Balloon Show het feest openen. Daarna gaan we knutselen en snoepen, maar wat we gaan maken en wat we gaan snoepen is een grote verassing!Natuurlijk hoort het springen er ook dit jaar weer helemaal bij!Het wordt dus echt zoals ieder jaar super gezellig! Net als bij alle jaren doen we ons uiterste best om het jullie naar je zin te maken én om op jullie te letten. Op de middag zelf is er van zelfsprekend EHBO aanwezig. Maar let op een ongelukje zit in een klein hoekje waar we niet altijd zicht op hebben en ook niet verantwoordelijk voor zijn! Nou jonge feestgangertjes, tot zaterdag 5 juli fijn dat jullie allemaal weer komen!

Groetjes namens de organisatie van de Stomppopkindermiddag…

Bardancing Orion
We zijn gesloten!!!
Heel, heel, heel jammer maar ja wat doe je er aan?. Het is even over met Orion de deuren sluiten tot 24 augustus. We balen met z`n alle natuurlijk wel dat we dicht gaan maar aan de andere kant weten we dat het nodig is om weer eens wat aan het interieur te doen. De laatste keer dat we open gingen was dus afgelopen zondag en het was mega gezellig. Het afgelopen seizoen is het ouderwets druk geweest maar de laatste zondag stond Orion wel heel erg vol. Allereerst was er de formule 1 waar al heel wat volk op af kwam. Deze mensen zagen een saaie start maar toch nog een goede race. De race werd in Duitsland verreden en had ook een Duitse winnaar. Volgende week is alweer de volgende race deze begint alleen een uurtje later omdat de mannen met de snelle auto`s naar Engeland moeten. Dus iedereen is (ook al is het Stomppop) welkom vanaf 13.30 uur in Orion. Dan even over de laatste avond open voor de zomerstop. Iedereen ging nog eén keer helemaal uit z`n dak, er werd gesprongen, gedanst en meegezongen op elke plaat. Natuurlijk werd er op deze “de koelkasten moeten leeg party” lekker veel gedronken en hadden we nog maar net genoeg bier. Zondag 24 augustus beloven we om spetterend open te gaan waarna hopelijk een net zo`n super gezellig seizoen zal volgen.

Stomppop 2003
Nou alles is zo`n beetje wel bekend over de afsluiter van het Orion seizoen. Het Stomppop boekje is aan u overhandigd of bij u op de mat gegooid. Dat deden wij afgelopen woensdag avond, wij adviseren dit boekje goed door te nemen om te kijken wie er optreedt en wanneer en wat de openingstijden zijn. Let op: Het barrooster dat in het Stomppop boekje weergegeven is, klopt niet. Als je achter de bar moet staan ben/word je daar als het goed is over gebeld of heb je een brief gehad, deze moet je aanhouden.
Wij wensen iedereen een super goede Stomppop en zien jullie dan vrijdag om uit je dak te gaan bij Di rect, zaterdag met zoon, dochter, broertje, zusje , neefje, nichtje of met ander klein grut en zondag om samen met je dorpsgenoten zoals ieder jaar helemaal uit je dak te gaan!!!!!

Bedankt voor dit goede seizoen en tot 24 augustus,
Het bestuur van Bardancing Orion.