MOUNTAINBIKEN

Evenals vorig jaar willen we als ijsclub weer een mountainbike weekend voor onze leden in de Ardennen organiseren. Hiervoor is het weekend 12 13 14 september gekozen. Omdat het programma van vorig seizoen ons zeer goed bevallen is, zullen we dit grotendeels handhaven. Dit houdt in dat we vrijdag aan het eind van de middag vertrekken en zondag in de loop van de middag weer terugkeren in Stompwijk. Voor degenen die vrijdag onmogelijk kunnen vertrekken, kan er op de zaterdagochtend eventueel iets geregeld worden. We zullen dit weekend verblijven in de buurt van La Roche.
Om deel te kunnen nemen gelden enkele voorwaarden:
Maximum aantal deelnemers 20; bij overinschrijving geldt de volgorde van aanmelding.
Minimumleeftijd is 14 jaar (2de jaars C junior in het nieuwe seizoen).
Deelname jonger dan 14 jaar is eventueel mogelijk als het aantal van 20 aanmeldingen niet wordt gehaald en bij voldoende aantoonbare fietservaring. Dit laatste is ter beoordeling van de begeleiders.

De kosten voor dit weekend bedragen 100 euro per persoon (incl. fietsenhuur). Als je zelf een mountainbike hebt kun je deze natuurlijk zelf meenemen en ben je goedkoper uit. De club zal trachten door sponsoring de kosten van dit weekend zo laag mogelijk te houden. Heb je interesse, meld je dan zo snel mogelijk aan.

Tom de Haas
079 3315674
tom.dehaas@wanadoo.nl