STOMPPOP 2003

Stomppop 2003 was SUPER gaaf.
Na maandenlange voorbereiding was het dan eindelijk zo ver. Stomppop 2003 begon zoals elk jaar, weer het eerste weekend van juli op de vrijdagavond.Vanaf 20.00 uur kon je de tent in om van de supersfeer te genieten. vrijwel meteen om 20.00 uur stroomde de tent vol, dit had alles te maken met de meet & greet met Di rect die er te winnen viel. De eerste band was BIG DEAL, een erg goede coverband die vanaf 21.00 uur het Stomppop terrein nog voller moest spelen. De presenatoren, want we hadden er dit jaar twee, waren Adrie en Melchior. Deze mannen zijn oud bestuursleden en kwamen met een aantal zeer goede ideeën. Zo ook de danseressen die op verschillende podiums te zien waren deze danste op alle muziek die Alfonds draaiden. Toen was er om 23.15 uur de hoofdact van dit Stomppop festival, namelijk Di rect. Niet alleen de tent maar ook het buiten terrein stond helemaal vol met springende en dansende mensen iedereen ging helemaal uit zijn dak van de muziek van Di rect. Na Di rect werd er weer even muziek gedraaid waarna het optreden van “Altijd Lazerus” startte. Deze act was ook gelijk de afsluiting van de avond, maar wat een feest kunnen die gasten er van maken! De 50 meter lange tent stond op dat moment helemaal vol met mensen die op de maat van de muziek met hun handen zwaaiden. Deze vrijdagavond kon niet meer kapot gaan!

Zaterdagmiddag: Stomppopkindermiddag
Dan was er zaterdag zoals elk jaar de kindermiddag. De dames van de organisatie van deze kindermiddag waren zoals altijd weer op tijd aanwezig! Meer dan tweehonderd kinderen genoten van de door hun georganiseerde activiteiten. Afgelopen zaterdag was er onder andere Snuffie en Rimpel die met hun ballonshow ontzettend in de smaak vielen bij de jonge jeugd van Stompwijk. Daarna konden de kinderen cake en zonnekleppen versieren, springen in op de springkussen, spelen in het ballenbad en zich laten schminken in wat ze maar wilden zijn! Aan het eind van de middag liepen er dus ook veel kleine vlinders, clowns, konijnen, mooie dames, poezen en tijgers rond! Hierbij willen wij ze nogmaals bedanken voor de prestaties die ze even op zo’n middagje neerzetten!
Namens de dames zelf: Alle vrijwilligers en de twee clowns ook ontzettend bedankt voor jullie inzet!

Zondagmiddag
Wat sommigen mensen vergaten, was de formule 1, dat gaat natuurlijk zelfs met Stomppop gewoon door. Daarom moesten we om 12.30 uur Orion nog even open gooien. De race werd verreden op het circuit van Frankrijk. Deze toch wel een beetje saaie race (ja die zitten er ook tussen) werd door een klein aantal ECHTE fans op groot scherm in Orion gekeken. Deze race werd gewonnen door Ralf Schumacher. De eerst volgende race is in Engeland!!
Nog belangrijker dan de formule 1 was op deze zondag natuurlijk Stomppop. De tent werd om 15.00 uur op een bepaalde plek (de ingang) open geritst zodat deze vol kon stromen. Er waren nog meer mensen dan vrijdag en waarschijnlijk was het wel een bezoekers record. De eerste band was Playmade een zeer, zeer goede cover band. Playmade had de taak om de tent zo snel mogelijk vol zodat het nog gezelliger werd. Het lukte Playmade zeer goed om deze taak te vervullen. Om een uur of 17.00 uur was er dan de special act. Uitgevoerd door onze hele, hele, hele goede presentatoren. Adrie en melchior mixte en draaide lekkere platen uit de jaren 80. Ook dit viel erg goed in de smaak bij het publiek. Ook op zondag hadden we een spetterende afsluiting met Dario, dit is een man die velen lekkere nummers een extra tintje heeft gegeven. Ook de zondag was dus heel geslaagd.
Al met al was Stomppop 2003 GEWELDIG. Dit komt natuurlijk mede door een heel aantal vrijwilligers die wij bij deze willen bedanken. Om maar iemand te noemen: Melcior en adrie onze gave presentatoren, mannen bedankt. Dan de vrouwen van de kindermiddag, weer goed gedaan dames bedankt!. Al het bar en bonnen personeel, zonder jullie was er niet genoeg bier gedronken, bedankt! Nico de hei ook jij bedankt. Verder willen we de velen mensen die we per ongeluk vergeten zijn ook heel erg bedanken.

Op 24 augustus opent Orion zijn gesmeerde deuren weer en dan is iedereen van harte welkom. Wel zullen we alle formule 1 races blijven uitzenden op groot scherm. Bedankt en tot snel namens het bestuur van Orion en de rest van de Stomppop organisatie.

Jorrian