Foutje, bedankt!

Na 4 avonden fantastisch te hebben gefietst met de avondvierdaagse van klavertje 4, was de afloop toch wel iets minder voor Sharon van Abswoude. Er werd namelijk een jongste deelneemster uitgeroepen, maar al snel bleek dat er nog een jongen jonger bleek te zijn, dan degene die ze hadden uitgeroepen als jongste deelnemer. Maar daar konden ze nog van maken jongste deelnemer. Maar toen bleek dat ook Sharon jonger was, konden ze daar niets mee. En toen we dat meldden werd er gezegd, dat ze volgend jaar beter op zouden letten. Toch jammer dat de organisatie niet even de moeite had genomen om dit te vermelden. Kinderen blijven nu eenmaal kinderen en aangezien ze ook bij elkaar in de klas zitten, weten ze ook precies wie er ouder is en wie niet. En lengte en grootte zegt niet altijd iets over de leeftijd!! Dus organisatie, volgend jaar beter jullie huiswerk doen om teleurstellingen te voorkomen!! Verder was het toppie.

Sonja van Abswoude