Cursus leren masseren

Altijd al eens willen leren hoe u een ontspannende massage geeft? Zorggroep Horst en Vlietstreek organiseert een kennismakingscursus ‘Leren masseren’. De cursus start op dinsdagavond 16 september in Rijswijk van 19.45 uur tot 22.00 uur. Bij voldoende belangstelling zal later in het najaar nog een cursus worden gegeven in Leidschendam, Vinkenborghlaan 41.
Een goed uitgevoerde massage is een weldaad voor lichaam en geest. Massage is zo oud als de mensheid zelf. Iedereen kan het leren. In deze cursus leert u de klassieke westerse massagetechnieken. Deze zijn gericht op ontspanning van huid en spieren. Onder leiding van een deskundig massagetherapeut oefent u in tweetallen in een gemengde groep op elkaar de ontspanning van kuit, rug, nek en schouders.
* Wie kunnen zich aanmelden
De cursus staat open voor mensen zonder rug en gewrichtsklachten. U bent contribuant, of wil dat worden, van Gezondheid Service. De cursus bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van ruim 2 uur. De cursuskosten bedragen € 99,50 per persoon.
* Informatie en aanmelden
Voor meer informatie en/of uw aanmelding kunt u op werkdagen tussen 09.00 uur en 15.00 uur bellen met het Cursusbureau van Zorggroep Horst en Vlietstreek, op telefoon (070) 307 52 06 of via e mail: cursusbureau@dezorggroep.nl. U kunt zich tot uiterlijk 2 september aanmelden.