Kinderkoortje

We gaan weer starten!!!!!

Vanaf maandag 18 augustus gaat het nieuwe kinderkoor weer van start. Dus op maandag om half vier verwachten we jullie weer in de pastorie. Iedereen die het leuk vind om met dit vernieuwde koor mee te zingen kan zich aanmelden in de pastorie of natuurlijk bij Maria of Carmen. We gaan een beetje veranderen want we hebben een tweetal nieuwe begeleiders van het kinderkoor.
Dat zijn Maria van Santen en Carmen Olyhoek. Maar we gaan ook onder een nieuwe naam verder. Deze nieuwe naam mogen jullie zelf verzinnen. Dus als je een leuke en goede naam weet zet het op een briefje en geef dat af bij Maria van Santen, van Merodestraat 23.
Doe dit voor 1 september!!! Diegene die de leukste naam verzint krijgt tijdens de volgende gezinsviering op 14 september een leuke prijs. Veel succes.

Werkgroep gezinsviering.