Blesruiternieuws

Tweede onderlinge wedstrijd van De Blesruiters weer een succes.
Het weer tijdens de tweede onderlinge wedstrijd van De Blesruiters was prima. Niet te warm en een lekker windje. Er waren jammer genoeg veel afzeggingen zo wel bij de menners als onder de man . Dat zorgde voor tussentijdse aanpassing van de startlijsten. Desondanks was het weer een sfeervolle dag waarin paard en mens centraal stonden. Na de geleverde prestaties werd door Ant en Yvonne weer een heerlijke BBQ verzorgd. De uitslagen van de wedstrijden vindt u verder op.

Opgeven voor de 2e onderlinge springwedstrijd.
Vrijdag wordt de tweede onderlinge springwedstrijd gehouden. Iedereen die met zijn paard/pony zelfstandig kan springen kan zich voor woensdag opgeven bij Piet v.d. Mespel. Voor de kleine ruiters onder ons geldt dat deelneming aan de wed strijd alleen plaats vindt met goedkeuring van de instructie.

Zomerkamp Blesruiter
Het zomerkamp van De Blesruiters was een grandioos succes. Van alle kanten werden alleen maar positieve verhalen ontvangen. Het bestuur bedankt de leiding van het kamp van harte voor haar inzet. Vol enthousiasme kijkt iedereen weer uit naar het volgende zomerkamp.

Tot zover. Namens het bestuur, Els Möhle (vice voorzitter)