HEISA was gaaf!

Volgens het krantje teistert de hittegolf de Heisa in Leidschendam, dat was bij ons echt niet het geval. Er was daar sprake van een historisch dieptepunt; bij ons een historisch hoogtepunt met wel 61 kinderen per ochtend.
Veel kinderen hebben genoten, de medewerkers ook. Er zijn mooie dingen ge maakt en ze hebben er weer veel bijgeleerd. Want hoe je nou toch iets bruin kunt verven zonder bruin, dat is toch wel een groot probleem.
De berichtgeving in de vorige Dorpsketting dat dit de laatste Heisa zou zijn heeft spontaan een handtekeningenactie opgeleverd. Deze handtekeningen willen we, met brief uiteraard, aanbieden aan de burgemeester van Voorburg, afdeling Wel zijn en de Dorpsraad. Hierin willen we duidelijk maken dat wij niet onder de Stichting van Voorburg willen vallen. Dit houdt in dat de kinderen de laatste week alleen maar kunnen deelnemen aan sport en spelactiviteiten (die hebben wij het hele jaar voldoende) in de sporthal en er zullen dan geen activiteiten in het Dorps huis zijn. Heisa moet stoppen (na ongeveer 27 jaar) omdat alles van de gemeente Leidschendam moet gaan zoals het gaat in de gemeente Voorburg. Daar worden de vakantiebezigheden geregeld door een Stichting en niet door de gemeente. Bezuinigen is niet aan de orde, zeggen ze maar……………
Hopelijk valt het allemaal mee en zien we alle kinderen volgend jaar weer in het Dorpshuis.

Alle medewerkers van de HEISA

P.S. 1: Guus je hebt toch wel even alles gecontroleerd, want volgens mij was het schoner erna dan ervoor!!!!!!!!

P.S. 2: Er is een plastic tas met een Salda veloursticker en geld in het Dorphuis blijven liggen. Deze tas kan Trees v.d. Burg, van Merodestraat 4 opge haald worden.