POLDERCROSS 2003

Vrijdagavond 22 augustus zal de Poldercross herinnerd worden als de 6e editie in één van de warmste en droogste zomers sinds het weer geregistreerd wordt. Uiteraard houdt de kwaliteit van het water ons, want het blijft tenslotte een baggercross. Deze week zullen wij het hele traject opnieuw controleren. De brandweer zal in ieder geval weer aanwezig zijn om alle deelnemers goed schoon te spuiten. De opbrengst van de Poldercross komt weer in zijn geheel ten goede aan de jeugd van de ijsclub. Dat het goed gaat met onze jeugd heeft u afgelopen winter uitgebreid kunnen lezen in de Dorpsketting. Vorig jaar gingen in de herfstvakantie 88 personen, inclusief begeleiding, op schaatskamp, mede dankzij de opbrengst van de Poldercross. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en de ijsclub heeft toekomst. Vele vrijwilligers zijn bezig om de jeugd van Stompwijk te leren schaatsen en te vermaken binnen de ijsclub. Een niet meer weg te denken vereniging van 110 jaar oud!! Het startschot zal worden gegeven door niemand minder dan Piet Janson sr (fiets). Dhr Piet Janson is één van die stille krachten, een trouw bezoeker van de jaarvergadering en sponsor van de jaarlijks terugkerende tijdrit. Dhr Piet Janson sponsort de tijdrit al vanaf het begin dat deze wordt georganiseerd. Hij zal op zijn manier het startschot geven, anders dan we gewend zijn met onze wedstrijden. Dit jaar is de Fanfare weer terug en kunt u genieten van hun muzikale noten tijdens de Poldercross. Met klem vragen wij u om uw honden niet mee te nemen in het weiland. U zult direct worden teruggestuurd er is hierover geen discussie mogelijk! De commissie hoopt op een groot deelnemersveld, veel publiek en een gezellige avond in de kantine van Stompwijk 92.
Wij hopen u mogen te begroeten !

Vrijdagavond zal om 19.00 uur Dhr. Piet Janson het startschot geven voor de jeugd 10 t/m 14 jaar en om 19.30 uur voor 15 jaar en ouder. De deelnemers zullen via de Zwanebloem, Waterviolier en Dotterbloem naar de vijver lopen waar zij te water zullen gaan. Dit doen wij om het veld voldoende uit elkaar te trekken zodat niet iedereen tegelijk bij de vijver naast Kees van den Bos is.
Het inschrijfgeld voor de jeugd is € 2, en vanaf 15 jaar € 5, .
Deelname is op eigen risico. Wij zien u vrijdagavond.

Aan de bewoners van: Klaverblad, Zwanebloem, Waterviolier en Dotterbloem,

Geachte bewoners,
Vrijdagavond kan het misschien erg druk worden bij u in de straat. Wij proberen er alles aan te doen om de doorgang van het verkeer zo goed mogelijk te regelen. Wij hopen dat u uw auto zo wilt parkeren dat er een vrije doorgang is voor de deelnemers.Wij proberen de auto s van de deelnemers zoveel mogelijk op te vangen en een parkeerplek toe te wijzen. Mocht u toch hinder ondervinden van de Poldercross onze welgemeende excuses hiervoor.

Wij kunnen weer beschikken over de accommodatie van Stompwijk ‘92 en de medewerking van de families De Jong, De Winter, Spruijt, Van de Voort en Ripken.

De Poldercross 2003 ter ondersteuning van de jeugd van de IJsclub Nut en Vermaak wordt mede mogelijk gemaakt door:
* Loomans Service en Systeembeheer
* Pauwe en van Egmond Commissionairs
* Loonbedrijf Kees Verhagen
* Hoveniersbedrijf F.A.G. van Rijn
* Daisy Flowers
* GTO Transportbedrijf
* Bouwbedrijf Van der Haar
* Aannemersbedrijf Schouten
* Peter Koevoet Las en Constructiewerken
* Benzine en Rijwielhandel A. Hooymans
* W.O. Volumemarkt Jos de Graaf
* Boederij NoJoSa
* Bloemenkwekerij Sjaak Hoogweg
* Rabobank Rijn en Wouden
* Jan Borst Handel in Grond
* Joost Juffermans Rietdekkersbedrijf
* Schreuder Kantoorservice
* Arie van Leeuwen en Stefan de Groot (rietvrij maken van enkele oversteek plaatsen)

Namens de Commissie Poldercross, Wim de Groot