Klaver 86

Hallo leden en niet leden van Klaver 86.

Na een schitterende zomer met veel zon en vakantieplezier gaan we nu de kaartdata bekend maken voor het komende winterseizoen.
We kaarten weer op dinsdagen. Aankomst 20.00 uur of eerder voor een praatje en een kopje koffie waarna we trachten om 20.15 uur te beginnen. Er wordt gespeeld in competitieverband, dat wil niet zegen dat je een topper moet zijn om te kunnen deelnemen.Nee, wij zijn op de eerste plaats een gezelligheids club voor jong en oud.
Niet met het mes op tafel, maar een avond om je te ontspannen, soms door inspanning. De contributie, per avond dat je komt, bedraagt € 2,00. Dit bedrag wordt grotendeels besteed aan prijzen, 5 stuks per avond. Het restant is voor een gezellige avond. Locatie: De Gouden Leeuw ofwel bij onze sponsors Ruud en José. Wilt u dit sezioen ook lid worden van deze gezellige club meldt u dan aan bij onze bestuursleden Kees van Santen, dr.v. Noortstraat 149 tel. 5801131. Of gooi een briefje in de brievenbus bij Bea van Bemmelen, Dr.v. Noortstraat 160. U kunt natuurlijk ook eerst even een avondje komen kaarten en wel op de eerste inloopavond op 23 september a.s. aanvang 22.00 uur.

Kaartdata
* 23 september (vrije kaartavond)
* 7 en 21 oktober
* 4 en 18 november
* 2, 16 en 30 december
* 6 en 20 januari
* 3 en 17 februari
* 2, 16 en 30 maart
* 6, 20 april.
* 27 april is onze sluitingsavond.

Tot ziens, Kees en Bea.