Judo

Beste Judoka’s,
Vorig jaar zijn we met z’n allen naar het strand geweest. Dat wil ik nu weer organiseren als het volgende week zaterdag de 30e tenminste droog is. We zullen met alle judoka’s om 09.30 uur vertrekken vanaf het sportpark en vervolgens naar Wassenaar rijden. Zorg dat je op tijd aanwezig bent! Het is de bedoeling dat we anderhalf uur judoën en als het weer het toe laat ook nog effen gaan zwemmen. (Voor de liefhebbers met zwemdiploma.) We zullen ongeveer om 12.30 uur terug zijn op het sportcomplex.
Ik zoek nog sympathieke, enthousiaste en spontane ouders die willen rijden. Voldoet u aan dit profiel en bent u zaterdag de 30e beschikbaar neem dan even telefonisch contact met mij op. Ik ben te bereiken op 079 3319919 en 06 10129186.
Bij regen en onweer, sneeuw en hagel gaan de lessen gewoon door in de sporthal volgens het normale tijdschema. Bij twijfel kunt u altijd zaterdagochtend een van bovenstaande telefoonnummers bellen wat de plannen zijn.

Groetjes, de Judomees