Orion

Het seizoen is weer begonnen!!!……en hoe?!!
Na een week of 6/7 gingen de deuren eindelijk weer open. We hebben het hier over de deuren van de enige bardancing in Stompwijk. Bardancing Orion is de tent waar heel stappend Stompwijk en omstreken elke zondag en vrijdag om de week helemaal uit zijn dak kan gaan. De minimum leeftijd is 15 jaar en natuurlijk schenken wij geen alcohol aan bezoekers onder de 16 jaar. De openingstijden zijn dit seizoen iets veranderd, we gaan op zondag namelijk om 19.00 uur open en verzoeken iedereen vriendelijk om op klokslag 23.00 uur het pand te verlaten.vrijdag blijft de tijd gewoon het zelfde, dan is iedereen namelijk om de week vanaf 21.00 uur welkom. Zo dat waren even de huishoudelijke mededelingen, hoort er ook bij hè?!!

Super gezellige seizoensstart met een formule 1 race en “Happy day”. Een week of 6 hebben we dus de tijd gehad om Orion weer helemaal op te knappen. We mogen wel zeggen dat dat wel aardig is gelukt. Een paar nieuwe licht effecten, muren die geverfd zijn en een hele grootte fotolijst waar om de zoveel tijd nieuwe foto`s in gehangen kunnen worden geven Orion weer een beetje nieuwe uitstraling. De hele zomerstop zijn we de formule 1 races natuurlijk wel uit blijven zenden. Zo ook afgelopen zondag net voordat we om 19.00uur het nieuwe seizoen in luidden. Afgelopen zondag dus de race van Hongarije. 12.30 uur kon je naar binnen omdat op dat zelfde tijdstip de voorbeschouwing begon. En dan is het altijd wachten tot het om 14.00 uur eindelijk gaat gebeuren. Alonso werd de verrassende winnaar Michael Schumacher verloor alweer punten ten op zichten van zijn concurrenten Montoya en Raikonen. Dit heeft tot gevolg dat het ongekend spannend in de formule 1 is. De nummers 1, 2 en 3 staan allemaal verschrikkelijk dicht bij elkaar. Namelijk Schumacher 72 punten, montoya 71 punten en Raikonen 70 punten. Ook in het Orion championchipmanager spel is het erg spannend, zie hiernaast.
Dat was dus de formule 1. Vanaf 19.00 uur was het publiek voor de tweede keer die dag welkom in het vernieuwde Orion. Wij laten in vergelijking tot anderen discotheken wel mensen met sport schoenen binnen. Hier maakte volgens ons iedereen gebruik van want heel Orion danste de hele avond en dat kan niet op gewone schoenen toch?!!. Het was gewoon alweer eén groot super gaaf kikken feest. Wij als barpersoneel, flesjes ophalers en dj zweetten ons helemaal kapot. Was het zo hard werken voor ons achter de bar omdat het “Happy day” was? of had iedereen zo`n dorst? We weten het niet!. “Happy day” hield in dat je voor een pilsje of een frisje maar € 0,50 hoefden te betalen en ook voor een climax of een smirnoff rood/zwart hoefde je maar € 1,50 op de bar uit te tellen.

We zagen aan iedereen dat dit alweer een super gezellig seizoen zal gaan worden. Als iedereen maar elke zondag blijft komen en vrijdag om de week even zijn weekend in luid bij Orion dan zullen wij beloven, nog een seizoen te zorgen voor een aantal MEGA PARTY`S.
Hier onder zie je een voorlopige programmering:
Vrijdag 29 augustus: Lekkere muziek, drank en gezelligheid.
Zondag 31 augustus: FLUGEL PARTY toegang gratis.
Zondag 7 september: een ware striptease show, voor zo wel de mannen als de vrouwen is het dan feest.
Vrijdag 12 september: Lekkere muziek, drank en gezelligheid.
Zondag 14 september: Formule 1 race en kaartverkoop Beachparty
Zondag 21 september: Dat blijft nog even een verrassing.
Vrijdag 26 september: Lekkere muziek, drank en gezelligheid.
Zondag 28 september: Formule 1 in Amerika.
Zondag 5 oktober: Gewoon lekker feesten.
Vrijdag 10 oktober: Lekkere muziek, drank en gezelligheid.
Zondag 12 oktober: Formule 1 in Japan.
Zaterdag 18 oktober: MEGA BEACHPARTY