Rabofietstocht a.s. zaterdag

De alom bekende Rabofietstocht staat weer voor de deur. Hopend op, ten minste, redelijk najaarsweer, kunt U zich weer van de sportieve kant laten zien door mee te doen met deze fietstocht. Bij de start kunt U het goede doel opgeven waarvoor U gaat fietsen. Het zullen verscheidene goeden doelen zijn. U mag er helaas maar een opgeven en wij hopen dat U dit jaar het Parochiekoor (nr 39) uitkiest. Het afgelopen jaar hadden we 12 jubilarissen die 25, 40 of 50 jaar aan het koor zaten. Voor het komende jaar staan er weer diverse jubilarissen in het verschiet. Hierdoor is een flink gat geslagen in onze financiële situatie. Wij hopen dat dit weer een beetje aangevuld kan worden als U voor ons gaat fietsen. Dus kies het Parochiekoor (nr. 39) en als U wilt, mag U meezingen. Tot zaterdag.

Bestuur parochiekoor